Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Камінці для віскі Whiskey Stones-2 B

Кожен алкогольний напій розкриває свій смаковий і ароматний букет тільки за певних умов. Тому вживати віскі також рекомендується охолодженими до оптимальної температури. Для охолодження напоїв часто використовують шматочки льоду. Але, вони мають один істотний недолік. Через танення кубиків, розбавлений водою напій втрачає свої насичені смакові та ароматні якості. Крім того, лід може залишати подряпини на тонкому склі келиха.



Справжні поціновувачі якісних алкогольних напоїв для охолодження використовують каміння для віскі, яке є більш ефективним, через хорошу акумуляцію холоду або тепла. Вони не порушують запаху і смаку напою, а також є повністю безпечними для келихів, оскільки не завдають механічних пошкоджень склу. Whiskey Stones дозволяють максимально довго насолоджуватися ароматним букетом улюбленого алкоголю, не впливаючи на його смак. Крім того, за потреби вони дозволяють зберегти температуру гарячого глінтвейну, чаю, кави або інших теплих напоїв.



Склад Whiskey Stones:

Стеатит або, по-іншому, мильний камінь - екологічно чистий природний матеріал:

не вбирає ніяких смаків та запахів

не дряпає посуд

не вступає в жодні реакції з напоями, продуктами харчування, водою, алкоголем чи миючими засобами.

Застосування Whiskey Stones:

промити каміння в теплій воді

скласти їх у морозильну камеру мінімум на 2 години

додати каміння в напій (2-3 камені на 50 мл віскі)

після використання промити теплою водою

Ми пропонуємо тільки справжні американські камені для віскі, зроблені вручну.

Комплектація:

<9шт. каміння

тканинний мішечок

інструкція із застосування та зберігання каменів

Термін придатності Whiskey Stones не обмежений!

Для відповіді на питання «Що таке каміння для віскі?» спочатку варто відповісти на два інші питання – чи треба охолоджувати віскі і чи треба його розбавляти. Отже, давайте розберемося.

Чи потрібно охолоджувати віскі?

Ідеальна температура віскі – 18-20 градусів за Цельсієм. Саме за цієї температури напій повністю розкриває свій багатий смак. Найчастіше кімнатна температура в нашій країні вище – 22-25 градусів, а це означає, що віскі перед вживанням потребує невеликого охолодження. Саме в невеликому, тому що, якщо напій надмірно охолодити, то натуральні масла, що містяться в ньому, загуснуть, а смак "закриється", тобто втратить сенс те, заради чого взагалі набувають хороші сорти віскі. Температура дуже важлива – оптимальна розкриє смак напою, а надмірно низька – знищить його. Саме тому віскі не можна зберігати в холодильнику, а добрі сорти напою не варто охолоджувати льодом. Лід надмірно охолодить ваш напій і знищить його смак. Чи треба розбавляти віскі? Є два способи вживання віскі – у чистому вигляді або трохи розбавлений водою. Розбавляти прийнято тільки віскі бочкової фортеці, а це означає, що сорти, розлиті по пляшках і мають міцність близько 40%, вже були розведені. Більше їх розбавляти не потрібно, це за вас зробив виробник. Крім того, розбавляти віскі переважно тією ж водою, яка використовувалася для виробництва віскі. Найчастіше – це джерельна вода тієї ж місцевості, що й сам напій.

Популярний спосіб використання льоду насправді не такий вже й хороший ні для охолодження напою, ні для його розведення водою. Лід може запросто знищити смак вашого напою через надмірно низьку температуру або надлишок води, яка неминуче утворюється при таненні льоду. Таким чином, найчастіше віскі потрібно просто трохи охолодити, але при цьому не розбавляти водою. І саме для цього було створено каміння для віскі.

Кількість в упаковці 9
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Камені охолодні для віскі Whiskey Stones-2 B

В наявності
Артикул: 1406606602
184 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
Замовити швидко

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 45 грн.

Кур'єром  — 40 грн.

Адресна доставка - 40 грн

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору