Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прилад для приготування яєць та омлету Egg master
Для того щоб кістки та суглоби були здоровими, зуби, нігті та шкіра красивими, а волосся блискучим і густим, нашому організму потрібне постійне надходження білка. Найбільша його кількість міститься в пташиних яйцях, тому страви з яєць мають бути в нашому раціоні щодня. Зазвичай наші люди готують яйця двох видів: відварені та смажені. Звичайно, вживання однієї і тієї ж їжі щодня набридає. Але якщо купити яйцеварку, можна значно урізноманітнити меню, використовуючи той самий основний продукт.
Характеристика та принцип використання апарату для приготування яєць
Апарат для приготування яєць та омлету розрахований на два великі яйця. Використовувати його дуже просто: • відкрити кришку,
• розбити шкаралупу та влити білок та жовток у ємність приладу,
• закрити кришку
• включити прилад. Контролювати процес приготування страви дуже просто. На корпусі пристрою є колірний індикатор. Коли страва готується, вона горить червоним кольором, коли вона вже готова – спалахує зелений. В результаті готування ви отримаєте яєчний продукт, який не потрібно чистити від шкурки. Після використання омлетниця просто миється. Для кращого очищення внутрішньої поверхні робочої ємності в комплект виробу входить спеціальна щіточка. Прилад працює від електричної мережі 220В. Він має компактний розмір (23,5 см у висоту) і не займе багато місця на кухні. Корпус приладу виготовлений з термопластика, поверх якого одягнена силіконова гума, що захищає прилад від вислизання з рук та від термічних опіків. Внутрішня ємність виготовлена з металевого сплаву.
Можливості яйцеварки
Яйцеварка без шкаралупи дозволяє приготувати масу різноманітних закусок. Після вливання в ємність жовтка і білка, туди можна помістити шматочок шинки, ковбаси, сиру, посолити, поперчити, додати подрібненого кропу або петрушки і в результаті ви отримаєте готову закуску, яку можна наколоти на шпажки або просто викласти на тарілці.
>